Neuropatie prin comrimare.

Neuropatie prin comrimare.
- Sunt din cauza compresia nervilor în os și canal muscular fibros (neuropatie tunel) sau presiunea externă.
Sindromul de tunel carpian este legat de compresia nervului median în canalul format de oase încheietura mâinii și a ligamentului transversal palmară. Pacienții în cauză cu privire la parestezie, acestea apar adesea în timpul nopții, și se reduce prin agitare mâinile. Parestezie pot apărea în cazurile în care o parte deține un obiect lung (de exemplu, atunci când citiți ziarul, de la șoferii atunci când conduceți o mașină). De multe ori se plâng că degetele lor ca și obosit, a pierdut sensibilitatea. Parestezia ale inervației nervului median localizat. Uneori, durerea radiază antebraț și umărului. La o examinare a relevat o scădere a sensibilității degetelor I-IV (de obicei degetele II-III). Aproape toti pacientii pot detecta chiar și o ușoară slăbiciune la răpire și opoziția a degetului mare. Tenară atrofie musculară apare relativ târziu. La unii pacienți au identificat tulburări vegetative (erupții cutanate locale, senzație de extremități reci). Femeile suferă de 2 ori mai des. Cauza sindromului poate fi: supraîncărca antebrațului (perie frecvent flexie-extensie, cum ar fi în sistemul de canalizare, Cutter, muzicieni), îngustime congenitală a canalului, artrita reumatoida, mixedem, acromegalie, călușului excesivă după fractură încheietura mâinii, tenovaginit. Sindromului cel mai frecvent este detectată în mână dominantă. Nu mai puțin de o treime din cazuri, este bilaterală. In timpul sarcinii, sindromul de tunel carpian este observat la 20% dintre femei și dispare de obicei după livrare.
Neuropatia nervului ulnar se manifestă de obicei amorțeală în degetul mic și suprafața medială a mâinii, slăbiciunea funcției intercostale mușchilor, mușchii, ducând la degetul mare și hipotenară mușchilor. Una dintre primele simptome de atrofie usoara este intre I si II degete. În unele cazuri, slăbiciune musculară IV-V, vierme cu degetul
neuropatia nervului radial apare mai frecvent datorită compresiei unui nerv în treimea inferioară a umărului. Cauza acesteia poate fi un braț rupt sau compresie externă prelungită în timpul somnului profund (de obicei, atunci când se utilizează somnifere sau alcool, intoxicație - "sâmbătă seara paralizie") slăbiciune marcată de obicei extensorii mâinii și degetelor (agățat perie), supinator, mușchiul brahioradial musculare, flexor. pronație antebrațul atunci când lumina. Violarea lui de sensibilitate poate fi limitată la gama de Snuffbox anatomice.
Neuropatia slăbiciunea nervului femural manifestată prin mușchiul iliopsoas (flexia șoldului) și cvadriceps (extensie a piciorului inferior), scăderea sau pierderea reflexului genunchiului, sensibilitate scăzută la suprafața anteromedial a femurului și suprafața medială a tibiei. observat de multe ori durere severă după depozit inghinală agravată de extensie a coapsei.
Neuropatia extern nervului cutanat femural provoacă durere, amorțeală, furnicături la anterolaterală a coapsei. Simptomele sunt uneori agravate de mers pe jos.
Neuropatia este slăbiciunea manifestată a peronier piciorului flexor nervoase si degetele de la picioare (agățat picior), precum și mușchii, piciorul proniruyuschih interior. tulburări senzoriale detectate pe suprafața laterală a piciorului și piciorul de pe partea din spate, o profundă leziuni nervoase ramură - numai în primele spații interdigitale. Cauza leziuni ale nervilor este cel mai adesea compresia externă la nivelul capului și gâtului fibulei în timpul somnului profund, anestezie, comă, și, de asemenea, din cauza aproape exprimate. Compresie a nervului sugerează o pierdere rapidă în greutate. La acest nivel, nervul stors la persoanele care au un obicei de a sta pentru o lungă perioadă de timp, a aruncat un picior peste celălalt, sau în interior pentru o lungă perioadă de timp pentru a lucra la tocurile lor (de exemplu, atunci când recoltarea cartofilor). Cauza disfuncției nervilor este compresia în tunel, în locul în care ramura adâncă traversează membrana interosoasa între peroneu și mușchiul fibulare lung). În acest caz, pareza piciorului se dezvoltă lent și este însoțită de o durere profundă în partea inferioară a piciorului.
Tratamentul sindroamelor de compresie include selectarea terapiei adecvate medicale poate imobilizare, acupunctura, pharmacopuncture homeopate, terapie manuala, masaj, fizioterapie, gimnastica medicala.